Ruladă din fleică de porc

de diaconta in Porc, 29 Ian 2014 | 8251 vizualizari

 

O ruladă simplă,destul de aspectuoasă ,dar foarte gustoasa.Din pacate,pentru pozele finale n-am prea avut lumină,dar am zis să postez totuşi reţeta,poate vă inspiră.

 

INGREDIENTE

  • O bucata foarte subtire de fleica de porc
  • 300 g carne tocata
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Cimbru
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă din fleică de porc:

Fleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata.


Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara.


Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor ,în care am pus putin ulei si am pus-o la cuptor pâna când a fost bine „patrunsa” carnea,aproximativ o ora.


Am lasat sa se raceasca,am scos sfoara si am feliat.


Se potriveste ca si aperitiv sau alaturi de o garnitura, se poate servi calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din fleică de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Rita Ilies 1

30.01.2014, 14:19

Mno, nu-mi tai și mie un mm? )

diaconta 1

30.01.2014, 14:40

Rita,nu vreau sa-ti stric dieta,dar daca vrei iti dau sfoara s-o imparti cu Ancuta )))))))

Madelline 1

12.02.2014, 00:26

bunnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de porc