Ruladă din fleică de porc

de diaconta in Porc, 29 Ian 2014 | 6049 vizualizari

 

O ruladă simplă,destul de aspectuoasă ,dar foarte gustoasa.Din pacate,pentru pozele finale n-am prea avut lumină,dar am zis să postez totuşi reţeta,poate vă inspiră.

 

INGREDIENTE

  • O bucata foarte subtire de fleica de porc
  • 300 g carne tocata
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Cimbru
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă din fleică de porc:

Fleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata.


Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara.


Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor ,în care am pus putin ulei si am pus-o la cuptor pâna când a fost bine „patrunsa” carnea,aproximativ o ora.


Am lasat sa se raceasca,am scos sfoara si am feliat.


Se potriveste ca si aperitiv sau alaturi de o garnitura, se poate servi calda sau rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din fleică de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Rita Ilies 1

30.01.2014, 14:19

Mno, nu-mi tai și mie un mm? )

diaconta 1

30.01.2014, 14:40

Rita,nu vreau sa-ti stric dieta,dar daca vrei iti dau sfoara s-o imparti cu Ancuta )))))))

Madelline 1

12.02.2014, 00:26

bunnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci