Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2011 | 6193 vizualizari

 

La multi ani Bucataras, sa cresti din ce in ce mai mare, sa ramai la fel de plin de viata, la cat mai multe retete ai la cati mai multi vizitatori!!!!

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc de aproximativ 1 kg
  • 1 borcan de ciuperci
  • 2 linguri tocana de legume sau bulion
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel
  • cascaval
  • bacon sau kaiser
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!:

Spalam muschiul, dupa care il uscam cu un servetel.



Crestam muschiul pe jumatate, astfel incat sa nu se desprinda.



Batem usor cu ciocanul de snitele pe ambele fete.



Condimentam cu sare, piper si busuioc uscat.



Intr-o tigaie punem uleiul de masline, apoi tocana de legume si ciupercile, pe care le vom cali usor, condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel.



Peste muschiul de porc punem ciupercile calite, apoi asezam fasii de kaiser sau bacon, una langa alta, iar peste vom pune felii de cascaval.



Rulam cu grija si prindem din loc in loc cu scobitori pentru a nu iesii umplutura.



Deasupra invelim cu fasii de bacon.



Acoperim rulada cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute, dupa care desfacem folia si stropim cu vin.

Lasam rulada in continuare la cuptor inca 30 de minute. Timpul de preparare depinde de fiecare cuptor in parte, testati cand vedeti ca a inceput sa se rumeneasca. Servim alaturi de o salata si o portie de cartofi taranesti. Pofta buna!!!!!!!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mirela0911 1

20.12.2011, 22:03

mmmm ce delicios!

mihaelar63 1

20.12.2011, 23:33

Ce bunatate extra -mega-gustoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

21.12.2011, 07:11

neata, va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartine de vinete cu avocado