Rulada din omleta

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 5218 vizualizari

 

o omleta delicioasa si pufoasa si o umplutura colorata

 

INGREDIENTE

  • pt.omleta :
  • 3 oua,
  • 1 lingura de malai,
  • 1 lingura de cascaval ras,
  • 1 lingura de branza razuita,
  • 1 praf de piper,
  • cateva frunze de patrunjel verde,
  • 1 varf cutit unt,
  • pt.umplutura:
  • 1 lingura de mustar dulce,
  • cateva rondele de praz,
  • 1/2 ardei capia rosu tocat bucatele,
  • 2 linguri de branza moale.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Se bat ouale bine si se adauga un varf de cutit de unt, o lingura de malai, un praf de piper si branza si cascavalul, se pune in tigaia Doubletta unsa cu ulei si se acopera cu capacul pana ce se coace pe o parte, deasupra se pun frunzele de patrunjel intregi.Apoi se intoarce usor si pe partea cealalata si se rumeneste putin. Se scoate omleta si cat e calduta se unge cu mustar si se presara ingredientele de la umplutura pe ea. Se ruleaza si se taie cand s-a racit. Se seveste cu sunculita si painica .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

07.06.2013, 07:58

bun aperitiv si sanatos

adry88 1

07.06.2013, 09:19

place

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 11:05

Faina idee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata