Rulada din omleta

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 4999 vizualizari

 

o omleta delicioasa si pufoasa si o umplutura colorata

 

INGREDIENTE

  • pt.omleta :
  • 3 oua,
  • 1 lingura de malai,
  • 1 lingura de cascaval ras,
  • 1 lingura de branza razuita,
  • 1 praf de piper,
  • cateva frunze de patrunjel verde,
  • 1 varf cutit unt,
  • pt.umplutura:
  • 1 lingura de mustar dulce,
  • cateva rondele de praz,
  • 1/2 ardei capia rosu tocat bucatele,
  • 2 linguri de branza moale.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Se bat ouale bine si se adauga un varf de cutit de unt, o lingura de malai, un praf de piper si branza si cascavalul, se pune in tigaia Doubletta unsa cu ulei si se acopera cu capacul pana ce se coace pe o parte, deasupra se pun frunzele de patrunjel intregi.Apoi se intoarce usor si pe partea cealalata si se rumeneste putin. Se scoate omleta si cat e calduta se unge cu mustar si se presara ingredientele de la umplutura pe ea. Se ruleaza si se taie cand s-a racit. Se seveste cu sunculita si painica .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

07.06.2013, 07:58

bun aperitiv si sanatos

adry88 1

07.06.2013, 09:19

place

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 11:05

Faina idee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si somon