Rulada din paine cu pesto si mozzarella

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2016 | 913 vizualizari

 

Am gasit reteta aceasta pe net si se cerea incercata :) E foarte buna, se face rapid si se poate consuma oricand ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine (toast)
  • 1 ardei gras
  • 100 gr pesto
  • 1 mozzarella (125 g )
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din paine cu pesto si mozzarella:

Scoatem mozzarella din apa de conservare si o lasam sa se scurga foarte bine. Tamponam usor cu un servet, dupa care feliem mozzarella felii subtiri.


Ardeiul il spalam si il punem la copt pe flacara. Il intoarcem pe toate partile pana este bine copt. Indepartam pielita sub jet de apa rece si lasam sa se scurga bine de apa .Indepartam cotorul si semintele si feliem ardeiul in fasii groase.


Intindem pe planul de lucru folie de plastic (folie alimentara) peste care asezam feliile de paine una langa cealalta. Cu ajutorul unui sucitor intindem usor painea astfel incat sa se lipesca feliile intre ele.


Peste paine asezam un strat de pesto, un strat de ardei copt, un strat mozzarella. Presaram sare si piper dupa gust.


Ajutandu-ne de folie de plastic, rulam usor painea, formand o rulada.


Strangem bine rulada de paine in folie si lasam sa se odihneasca la frigider pentru circa o ora.


In momentul servirii, indepartam folia si taiem rulada felii.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Daca aveti ,punetii frunze proaspete de busuioc peste stratul de mozzarella.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din paine cu pesto si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

16.03.2016, 10:41

elucubratiiculinare 1

16.03.2016, 17:14

arata tare bine

Andreea Caroline 1

16.03.2016, 17:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Chiftele grecesti