Rulada din paine cu pesto si mozzarella

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2016 | 4279 vizualizari

 

Am gasit reteta aceasta pe net si se cerea incercata :) E foarte buna, se face rapid si se poate consuma oricand ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine (toast)
  • 1 ardei gras
  • 100 gr pesto
  • 1 mozzarella (125 g )
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din paine cu pesto si mozzarella:

Scoatem mozzarella din apa de conservare si o lasam sa se scurga foarte bine. Tamponam usor cu un servet, dupa care feliem mozzarella felii subtiri.

Ardeiul il spalam si il punem la copt pe flacara. Il intoarcem pe toate partile pana este bine copt. Indepartam pielita sub jet de apa rece si lasam sa se scurga bine de apa .Indepartam cotorul si semintele si feliem ardeiul in fasii groase. 

Intindem pe planul de lucru folie de plastic (folie alimentara) peste care asezam feliile de paine una langa cealalta. Cu ajutorul unui sucitor intindem usor painea astfel incat sa se lipesca feliile intre ele. 

Peste paine asezam un strat de pesto, un strat de ardei copt, un strat mozzarella. Presaram sare si piper dupa gust. 

Ajutandu-ne de folie de plastic, rulam usor painea, formand o rulada.

Strangem bine rulada de paine in folie si lasam sa se odihneasca la frigider pentru circa o ora.

In momentul servirii, indepartam folia si taiem rulada felii. 

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Daca aveti ,punetii frunze proaspete de busuioc peste stratul de mozzarella.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din paine cu pesto si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

- Andreea - 1

16.03.2016, 10:41

elucubratiiculinare 1

16.03.2016, 17:14

arata tare bine

- Andreea - 1

16.03.2016, 17:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu macrou afumat