Rulada din piept de gasca

de Veronica22 in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2014 | 1216 vizualizari

 

Rulada este foarte buna,dar pieptul de gasca nu il avem tot timpul la indemana,asa ca merge inlocuit cu piept de curcan sau pui.Rezultatul fa la fel de bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de gasca
  • 4 oua
  • 2-3 ciuperci mari
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • condimente pentru pui
  • sare si piper
  • 200 ml vin rosu sec
  • 200 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de gasca:

Preparam o omleta din: oua,ciuperci,cepa,ardei.

Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei.Adaugam ardeiul tocat si el marunt,sare si piper.Lasam sa se raceasca amestecul de legume.

Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da la cuptor 10-15 min.Cand omleta este coapta,se lasa sa se raceasca in tava.

Pieptul de gasca se taie in felii .Se bat putin pentru a se intinde.Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale.Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea,se condimenteaza .Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans.Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu.Se pun in tava,adaugam vinul si apa si se dau la

cuptor pentru 60 min.

Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou.

Servim cu garnitura de cartofi piure.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Veronica22 1

24.02.2014, 12:56

Garantat e foarte buna! Va multumesc tare mult pentru aprecieri!

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:43

Panacris 1

08.04.2014, 07:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi cu bacon si cabanos