Rulada din piept de pui marinat, cu branza si spanac

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2012 | 4784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat (500 gr)
  • 150 gr spanac
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 50 gr.branza framantata (sau cascaval, feta)
  • un ou
  • nucsoara
  • o lingura sos de soia
  • o lingurita otet balsamic
  • o lingurita ulei masline cu busuioc
  • 60 ml ulei masline
  • 50 ml vin alb
  • putina apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui marinat, cu branza si spanac:

Taie pieptul de pui in doua, pe mijoc. Pe fiecare bucata pune folie alimentara si bate-le usor cu ciocanul de carne pana obtii doua felii uniforme, ca si grosime.


Prepara un amestec din sosul de soia, otetul balsamic si uleiul cu busuioc. Unge bucatiile de carne, acopera-le cu folie alimentara si da-le la rece pentru o ora.


Intre timp ocupa-te de umplutura. Daca ai spanac proaspat opareste-l cateva minute in apa clocotita apoi pune-l la scurs. Cand s-a racorit, toaca-l marunt. Daca ai congelat, gata tocat, e mai simplu.


Intr-o cratita incalzeste 30 ml ulei de masline. Curata ceapa si apoi o tai in 4. Curata usturoiul. Pune-le in uleiul incins si lasa-le sa se rumeneasca frumos. Scoate-le din cratita si adauga spanacul tocat. Lasa-l la foc mediu pana se evapora complet lichidul. Lasa-l sa se raceasca si adauga branza, oul, sare, piper si nucsoara.


Scoate carnea de la frigider si intinde peste ea, uniform, umplutura cu spanac. Ruleaza usor feliile de carne si leaga-le sau prinde-le cu scobitori. Aseaza-le intr-un vas termorezistent in care ai adaugat restul de ulei si putina apa. Da vasul la cuptor pentru 35-40 minute. La jumatatea timpului de copt invarte usor ruladele si adauga vinul. Lasa-le la cuptor pana prind o culoare frumoasa, rumena.


Serveste-le calde cu legume si un sos care-ti place, sau reci, frumos feliate, la micul dejun sau gustare la pachetel.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui marinat, cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

babi5 1

13.06.2013, 20:00

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 08:36

minunata

Ligia Bxl 1

16.12.2013, 13:22

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu "Ceva fin"