Rulada din piept de pui marinat, cu branza si spanac

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2012 | 6075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat (500 gr)
  • 150 gr spanac
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 50 gr.branza framantata (sau cascaval, feta)
  • un ou
  • nucsoara
  • o lingura sos de soia
  • o lingurita otet balsamic
  • o lingurita ulei masline cu busuioc
  • 60 ml ulei masline
  • 50 ml vin alb
  • putina apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui marinat, cu branza si spanac:

Taie pieptul de pui in doua, pe mijoc. Pe fiecare bucata pune folie alimentara si bate-le usor cu ciocanul de carne pana obtii doua felii uniforme, ca si grosime.


Prepara un amestec din sosul de soia, otetul balsamic si uleiul cu busuioc. Unge bucatiile de carne, acopera-le cu folie alimentara si da-le la rece pentru o ora.


Intre timp ocupa-te de umplutura. Daca ai spanac proaspat opareste-l cateva minute in apa clocotita apoi pune-l la scurs. Cand s-a racorit, toaca-l marunt. Daca ai congelat, gata tocat, e mai simplu.


Intr-o cratita incalzeste 30 ml ulei de masline. Curata ceapa si apoi o tai in 4. Curata usturoiul. Pune-le in uleiul incins si lasa-le sa se rumeneasca frumos. Scoate-le din cratita si adauga spanacul tocat. Lasa-l la foc mediu pana se evapora complet lichidul. Lasa-l sa se raceasca si adauga branza, oul, sare, piper si nucsoara.


Scoate carnea de la frigider si intinde peste ea, uniform, umplutura cu spanac. Ruleaza usor feliile de carne si leaga-le sau prinde-le cu scobitori. Aseaza-le intr-un vas termorezistent in care ai adaugat restul de ulei si putina apa. Da vasul la cuptor pentru 35-40 minute. La jumatatea timpului de copt invarte usor ruladele si adauga vinul. Lasa-le la cuptor pana prind o culoare frumoasa, rumena.


Serveste-le calde cu legume si un sos care-ti place, sau reci, frumos feliate, la micul dejun sau gustare la pachetel.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui marinat, cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

babi5 1

13.06.2013, 20:00

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 08:36

minunata

Ligia Bxl 1

16.12.2013, 13:22

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert vafe Tiramisu
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu "Ceva fin"