Rulada picanta cu nuca si ardei iute

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2016 | 974 vizualizari

 

Rulada aceasta am pregătit-o prima oară pentru întâlnirea bucătăraşilor,am vrut să-i surprind cu ceva mai “altfel”.Tare m-am bucurat când am văzut că a fost apreciată aşa că am refăcut-o zilele acestea.Este o combinaţie inedită,carne,dulceaţă de ardei iute şi nucă, dar care ne-a plăcut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc
  • Sare roz de Himalaya
  • Piper
  • Boia de ardei
  • 3 caţei de usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • 2 felii de pâine
  • 1 ou
  • Patrunjel si marar verde
  • 2 linguri dulceaţă de ardei iute
  • 100 g miez de nuca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada picanta cu nuca si ardei iute:

Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o.


Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua.Am pregatit doua rulade mai subtiri.


Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.


Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute(daca va place foarte picant,puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.


Am rulat ajutându-ma de hârtie,apoi am asezat-o într-o tava în care am pus hârtie de copt.


La fel am procedat cu carnea ramasa.


Am pus rulada la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna ce s-au copt.


Se feliaza dupa ce s-a racit.


Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.




S-aveţi pofta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta cu nuca si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diaconta 1

07.03.2017, 14:37

Stefy,eu am repetat-o de multe ori si a fost apreciata si de musafiri

diaconta 1

07.03.2017, 14:38

Catalina L



Catalina L
1

08.10.2016, 21:25
.

superba , esti tare in rulade
)))))))))))
tare in ruladele din carne ca la celelalte mai am de exersat

diaconta 1

07.03.2017, 14:42

Mirela,pana am raspuns tu ai si pregatit-o ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv scovergi