Rulada picanta cu nuca si ardei iute

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2016 | 1407 vizualizari

 

Rulada aceasta am pregătit-o prima oară pentru întâlnirea bucătăraşilor,am vrut să-i surprind cu ceva mai “altfel”.Tare m-am bucurat când am văzut că a fost apreciată aşa că am refăcut-o zilele acestea.Este o combinaţie inedită,carne,dulceaţă de ardei iute şi nucă, dar care ne-a plăcut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc
  • Sare roz de Himalaya
  • Piper
  • Boia de ardei
  • 3 caţei de usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • 2 felii de pâine
  • 1 ou
  • Patrunjel si marar verde
  • 2 linguri dulceaţă de ardei iute
  • 100 g miez de nuca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada picanta cu nuca si ardei iute:

Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o.


Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua.Am pregatit doua rulade mai subtiri.


Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.


Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute(daca va place foarte picant,puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.


Am rulat ajutându-ma de hârtie,apoi am asezat-o într-o tava în care am pus hârtie de copt.


La fel am procedat cu carnea ramasa.


Am pus rulada la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna ce s-au copt.


Se feliaza dupa ce s-a racit.


Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.




S-aveţi pofta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta cu nuca si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diaconta 1

07.03.2017, 14:37

Stefy,eu am repetat-o de multe ori si a fost apreciata si de musafiri

diaconta 1

07.03.2017, 14:38

Catalina L



Catalina L
1

08.10.2016, 21:25
.

superba , esti tare in rulade
)))))))))))
tare in ruladele din carne ca la celelalte mai am de exersat

diaconta 1

07.03.2017, 14:42

Mirela,pana am raspuns tu ai si pregatit-o ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu sardine si masline verzi