Rulada tricolora

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 5337 vizualizari

 

Reteta este de la Sidi modificata pe ici pe colo mai ales la umplutura.A fost buna si arata tare bine .

 

INGREDIENTE

  • Aluatul portocaliu:
  • -2 oua
  • -2 linguri ulei
  • -1 lingura smantana
  • -2 linguri faina
  • -1/3 praf de copt
  • -2 linguri pasta de ardei sau ketchup
  • -sare
  • Aluatul galben:
  • -2 oua
  • -2 linguri faina
  • -2 linguri ulei
  • -1 lingura smantana
  • -100 g telemea de vaca, oaie
  • -1/3 praf de copt
  • Aluatul verde:
  • -2 oua
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri faina
  • -1 lingura smantana
  • -1/3 praf de copt
  • -3 linguri spanac (fiert si tocat)
  • -sare
  • Umplutura:
  • -300 g crema de branza
  • -100 g smantana
  • -sare
  • -o lingurita boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora:

Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,

Pregatim o tava de copt pe care o tapetam cu hartie si pregatim si cuptorul , il pornim la 180 grade C

Aluaturile:

Separam albusurile de galbenus , avem nevoie de 3 boluri mari si de 3 castronase. In bolurile mari punem albusurile pe care le vom bate cu putina sare , iar in castronele punem galbenusurile.

Peste galbenusuri punem smantana, ingredientul pentru culoare , praful de copt, si uleiul .Omogenizam bine.

Batem albusurile spuma si adaugam compozitia din cate un castronel peste fiecare doua albusuri batute.

Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
In tava pregatita deja punem fasii din cele trei aluaturi alternind culorile

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.

Pregatim un prosop si cand scoatem tava din cuptor o rasturnam pe prosopul umezit cu ajutorul caruia vom rula aluatul.

Il lasam la racit .

Umplutura:

Branza de vaca  o amestecam cu smantana,o facem pasta ,sare, boia de ardei dulce sau mai puteti adauga marar verde tocat, sunca , porumb etc…,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cas (aperitiv)