Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa

de Adi in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2016 | 2163 vizualizari

 

Azi m-am intrecut cu baietii mei in a prepara omleta.
Va prezint varianta mea, care a fost foarte apreciata de toata familia. :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua medii
  • 3 fire marar
  • 3 fire patrunjel
  • 2 lingurite mustar
  • 1 carnat de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa:

Carnatul de casa il preparam la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 10-15 minute la 200 de grade.

Intr-un bol, spargem ouale, adaugam o lingurita de mustar si verdeata tocata.

Amestecam bine ingredientele pana se omogenizeaza.

Nu adaugam sare sau condimente, deoarece are carnatul tot ce trebuie.

Am preparat omleta la panini maker, ca sa iasa dreptunghiulara si sa se plieze bine pe carnatul de casa.

Deci, conectam panini maker la sursa de curent, asteptam sa se stinga ledul verde si intindem compozitia pentru omleta in tava aparatului.

Acoperim cu capacul si asteptam semnalul ledului, care ne avertizeaza ca preparatul este gata.

Rasturnam omleta pe un platou, o ungem cu o lingurita de mustar, asezam carnatul la un capat si rulam.

Servim ruloul cu legume proaspete, salata, muraturi, sau de ce nu, cu un pahar de iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rahela Velicu 1

23.06.2016, 18:28

roxana_simona 1

24.06.2016, 10:36

Ancutsa 1

27.09.2016, 20:06

O reteta minunata, mi-a placut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv grisine in mantou de jambon cu dovlecel