Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa

de Adi in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2016 | 709 vizualizari

 

Azi m-am intrecut cu baietii mei in a prepara omleta.
Va prezint varianta mea, care a fost foarte apreciata de toata familia. :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua medii
  • 3 fire marar
  • 3 fire patrunjel
  • 2 lingurite mustar
  • 1 carnat de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa:

Carnatul de casa il preparam la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 10-15 minute la 200 de grade.


Intr-un bol, spargem ouale, adaugam o lingurita de mustar si verdeata tocata.


Amestecam bine ingredientele pana se omogenizeaza.


Nu adaugam sare sau condimente, deoarece are carnatul tot ce trebuie.


Am preparat omleta la panini maker, ca sa iasa dreptunghiulara si sa se plieze bine pe carnatul de casa.


Deci, conectam panini maker la sursa de curent, asteptam sa se stinga ledul verde si intindem compozitia pentru omleta in tava aparatului.


Acoperim cu capacul si asteptam semnalul ledului, care ne avertizeaza ca preparatul este gata.


Rasturnam omleta pe un platou, o ungem cu o lingurita de mustar, asezam carnatul la un capat si rulam.


Servim ruloul cu legume proaspete, salata, muraturi, sau de ce nu, cu un pahar de iaurt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

noiinbucatarie 1

23.06.2016, 18:28

roxana_simona 1

24.06.2016, 10:36

ancutsa 1

27.09.2016, 20:06

O reteta minunata, mi-a placut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort de cartofi