Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa

de Adi in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2016 | 748 vizualizari

 

Azi m-am intrecut cu baietii mei in a prepara omleta.
Va prezint varianta mea, care a fost foarte apreciata de toata familia. :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua medii
  • 3 fire marar
  • 3 fire patrunjel
  • 2 lingurite mustar
  • 1 carnat de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa:

Carnatul de casa il preparam la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 10-15 minute la 200 de grade.


Intr-un bol, spargem ouale, adaugam o lingurita de mustar si verdeata tocata.


Amestecam bine ingredientele pana se omogenizeaza.


Nu adaugam sare sau condimente, deoarece are carnatul tot ce trebuie.


Am preparat omleta la panini maker, ca sa iasa dreptunghiulara si sa se plieze bine pe carnatul de casa.


Deci, conectam panini maker la sursa de curent, asteptam sa se stinga ledul verde si intindem compozitia pentru omleta in tava aparatului.


Acoperim cu capacul si asteptam semnalul ledului, care ne avertizeaza ca preparatul este gata.


Rasturnam omleta pe un platou, o ungem cu o lingurita de mustar, asezam carnatul la un capat si rulam.


Servim ruloul cu legume proaspete, salata, muraturi, sau de ce nu, cu un pahar de iaurt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

noiinbucatarie 1

23.06.2016, 18:28

roxana_simona 1

24.06.2016, 10:36

ancutsa 1

27.09.2016, 20:06

O reteta minunata, mi-a placut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de casa cu carne de curcan