Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta

de nico15 in Pastrav, 28 Aug 2011 | 3915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de pastrav dezosat
  • 50 g de somon fume
  • 50 g de macrou afumat
  • 50 ml de smantana lichida
  • 20 ml de vin alb sec
  • piper
  • sare cu multa precautie, pestele este sarat
  • 2 mere
  • 1 felie de franzela alba
  • 30 ml de lapte
  • ulei, unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta:

Pregatim farsa cu care sa umpleu pastravul dupa cum urmeaza, taiem somonul in bucatele mici la fel procedam si cu macroul care in prealabil a fost depielat si s-au indepartat oasele, intr-o tigaie punem 2-3 cubulete de unt cand s-a topit adaugam pestele lasam 2 minute si adaugam vinul, cand se evapora alcoolul adaugam smantana si piperul, gustam de sare si tragem de pe foc, pregatindu-ne sa montam preparatul.


Intr-un cerc de metal uns cu ulei pe dinauntru, asezam fileul(fileurile) cu pielea in spre exterior si adaugam farsa, deasupra punem o rondea de mar care a fost la cuptor si este uscata. Se va da la cuptor 8-9 minute.


Acest preparat il vom servi cu un dressing de mere, realizat dupa cum urmeaza, punem un mar la copt, cand este gata se va curata de coaja si seminte se maie marunt si se va pune in blender, felia de franzela, I se va taia coaja si se va inmuia in lapte, se va stoarce si se va adauga peste mar, agaugam 10 ml de vin alb dulce si potrivim cu sare si piper si blendam.


Scoatem preparatul de la cuptor si il vom servi cu acest dressing si menta tocata va fi de dessign.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

29.08.2011, 21:46

ceva gustos

gaby_gabytza 1

30.08.2011, 18:59

superba prezentarea

pater 1

13.11.2013, 17:17

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian