Rulou de peste

de ianculubita in Salau, 19 Mar 2011 | 6939 vizualizari

 

Pentru ca se apropie zilele in care se mananca peste,va recomand cateva retete deosebite sau mai putin deosebite,cum apreciaza fiecare

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de peste alb
  • 1lingura unt
  • 1ceapa verde
  • 1-2ciuperci
  • marar,patrunjel,oregano verde
  • sare,piper,boia
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de peste:

Tai cubulete 1bucata de peste si le calesc in unt impreuna cu ceapa si ciupercile taiate marunt,

le condimentez apoi adaug verdeata tocata de asemenea marunt;

aceasta umplutura o impart in doua si le pun pe fileurile ramase,le rulez,le prind cu scobitori,le dau prin faina,ou batut si pesmet,de doua ori apoi le prajesc in baie de ulei incins;

le scot pe hartie de bucatarie,le scot scobitorile apoi le servesc cu diferite garnituri;

eu am preferat cartofii taranesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola