Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet

de Rocsi in Pui, 22 Sep 2010 | 3810 vizualizari

 

Am avut niste musafiri si am vrut sa fac ceva bun si nu foarte complicat...si a iesit ce va prezint acum.....

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui fara piele si os
  • o bucata cascaval
  • gogosari in otet
  • sare
  • piper
  • pentru garnitura:
  • un borcan ciuperci intregi
  • 1 lingura si jumatate ulei
  • putin vin alb
  • 1 lingura faina alba
  • o cana smantana
  • piper alb
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet:

pieptul de pui se spala bine.


se tamponeaza cu un servet,apoi il taiem bucati mai mari .


fiecare bucata de piept se bate ca pe snitel ,dar nu prea tare ca sa il sfaramati.


le condimentati cu sare si piper.


cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.


gogosarii ii taiem felii mai grosute.


pe fiecare felie de carne se pune cascaval ras ,apoi felii de gogosar.


se ruleaza strans si se aseaza intr-un vas yena,uns cu putin unt.


dupa ce am facut toate rulourile dam vasul in cuptor 40-50 min.


pregatim garnitura:


ciupercile le spalam si le taiem felii.


intr-o tigaie se pune uleiul la incins,apoi punem ciupercile.


le lasam 2-3 min pe foc ,apoi punem smantana.


dam cateva clocote ,apoi desfacem faina in putina apa si o turnam in tigaie dar printr-o strecuratoare.


invartim bine sa nu se fac cocoloasa .


adaugam si vinul alb,sare si piper.


mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.


asadar rulourile sunt gata,iar garnitura e pregatita.


se ia o farfurie,se aseaza un rulou,deasupra se pune garnitura iar in rest decorati cum doriti.


pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gouda 1

24.09.2010, 13:04

vai de mine

Rocsi 1

25.09.2010, 17:42

multumesc gouda

Corinuta 1

26.09.2010, 00:01

Vreau,vreau,vreau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu piept de pui