Rulou de pui umplut cu leurda

de simona72 in Pui, 18 Dec 2014 | 3340 vizualizari

 

De unde leurda cand afara e zapada? de la congelator desigur...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 legaturi leurda
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • 100 gr branza burduf sau o alta branza care se topeste
  • 1 lingura unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui umplut cu leurda:

Daca aveti un piept de pui intreg il taiati in doua. Fiecare jumatate se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, obtinand astfel cate o felie mai mare de piept de pui. Acoperim fiecare felie in parte de piept de pui si o batem usor, sa nu zdrobim carnea, cu batatorul de snitele. Se condimenteaza fiecare bucata cu sare si piper, se stropeste cu putin ulei de masline, se freaca bucatile si se lasa la temperatura camerei pentru 10 minute.


Se pune 1 lingura unt intr-o tigaie, se lasa sa se topeasca si se adauga leurda taiata fasii. Se lasa sa se inmoaie leurda, se condimenteaza cu un praf de sare, se adauga branza zdrobita si se da deoparte tigaia. Se amesteca compozitia. Se imparte in doua compozitia, se pune cate o parte pe fiecare bucata de piept de bui, se intinde cu dosul unei linguri, se ruleaza bucata de carne si se prinde cu scobitori. Se pune fiecare rulou in folie de aluminiu, se strang capetele si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se da tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute. Se lasa sa se racoreasca, se taie felii si se serveste ca aperitiv sau fel principal cu garnitura preferata. Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

sosul lasat nu se arunca, se foloseste la garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui umplut cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ianculubita 1

19.12.2014, 10:09

Cred ca este foarte bun

MOKUSKA 1

19.12.2014, 11:09

ce frumoasa e

roxana_simona 1

19.12.2014, 16:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

Papanasi a la TataZmeu

ieri la 20:36

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval