Rulouri cu branza sarata si smantana

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 3297 vizualizari

 

Sunt minunate dimineata la micul dejun, atat calde cat si reci, acompaniate de un pahar cu lapte sau de ce nu o cana cu ceai.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500 g telemea de oaie
  • 200 g smantana
  • un galbenus
  • marar
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza sarata si smantana:

Foile de placinta se lasa la dezghetat.Intre timp se faramiteaza branza cu ajutorul unei furculite (eu am ales varianta asta) sau se rade si se amesteca cu smantana si mararul. Este de preferat sa folosim marar verde dar eu nu am avut in casa decat uscat asa ca pe acesta l-am folosit. Cand foitajul este dezghetat se intinde o foaie de placinta pe care o ungem cu unt sau ulei  si tot asa pana la ultima foaie. Asezam foile una peste alta (cate 4 la numar) si la unul din capete punem cateva linguri generoase din compozitia de mai sus.

Rulam si asezam rulourile intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam  cu hartie de copt. Batem bine un galbenusi si ungem fiecare rulou in parte. Dam la cuptor si lasam sa se rumeneasca frumos dupa care scoatem din cuptor si servim. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza sarata si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulouri cu branza sarata si smantana-0
Rulouri cu branza sarata si smantana-1
Rulouri cu branza sarata si smantana-2
Rulouri cu branza sarata si smantana-3
Rulouri cu branza sarata si smantana-4

COMENTARII (50)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

10.02.2012, 11:25

Mena, cred ca ai dreptate........merge de minune un pahar cu bere pe frigul asta....hai noroc!

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

10.02.2012, 11:26

Multumesc de vizita,multumesc pentru comentariu Horica!Te mai astept cu drag!

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

10.02.2012, 11:26

Miuta,te servesc cu mare placere draga mea.pup!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!