Rulouri cu branza si somon fumee

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 2747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g felii somon afumat,
  • 200 g branza de vaci,
  • 50 g branza topita ,
  • ardei colorat ,
  • sare,
  • piper,
  • frunze de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si somon fumee:

Taiem ardeiul cubulete mici pe care le adaugam peste branza de vaci scursa.


Adaugam branza topita,frunze de patrunjel taiate marunt,sare si piper dupa gust.


Le amestecam bine sa obtinem o pasta omogena.


Se iau feliie de somon,se ung cu pasta de branza,intr-un capat de unde incepem sa rulam,punem o fasie de ardei sau gogosar.


Formam rulourile si le servim ornate dupa imaginatia fiecaruia.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si somon fumee" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

madi_marin 1

05.01.2012, 18:23

foarte bun trebuie sa fie....

corina241 1

05.01.2012, 19:01

ce bine arata,yammyyyy

mimmi 1

10.01.2012, 21:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Pasta de pate