Saratele cu susan si chimen

de noiinbucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2016 | 1269 vizualizari

 

Cele mai bune saratele sunt atunci cand ai si un pahar de bere alaturi! Sunteti de acord cu mine? Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/saratele/

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • 1 ou,
  • 3- 4 linguri de untura,
  • 1 lingurita de drojdie uscata,
  • 1 cana de apa calduta,
  • faina cat cuprinde,
  • 1 lingurita de sare.
  • Pentru uns :
  • 1 ou ,
  • seminte de susan si chimen( puteti folosi si mac )
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu susan si chimen:

Se framanta un aluat din faina, untura , ou, 1 cana de apa calduta, 1 ligurita rojdie uscata, sare. Aluatul rezultat va fi elestic si nelipicios.


Aluatul se pune la frigider petru 30 de minute.


Se intinde aluatul cam de 1 cm grosime sau chiar mai subtire daca va plac mai crocante, se pune in tava tapetata cu hartie de copt, se taie (eu am folosit o rotita speciala pentru saratele), se unge cu ou batut, apoi se presara dupa preferinta cu seminte de susan, chimen sau mac. Mie din acest aluat mi-au iesit 2 tavi de saratele.


Se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

Puteti presara orice tip de seminte doriti.

2

Puteti adauga si branza in aluat.

3

Puteti adauga chimen si in aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:52

Buneee!

mirela0911 1

05.05.2016, 09:51

Bune buneeee!

noiinbucatarie 1

05.05.2016, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci