Rulouri cu carne tocata si sos picant

de Sidy in Vita, 8 Mar 2013 | 2980 vizualizari

 

Aceste rulouri picante sunt foarte gustoase, dar in cazul celor mai sensibili la condimente, se poate asezona cu sos Worcestershire sau alt sos.
Dar pentru ca mi-au sosit condimentele castigate la Kotany...m-am apucat de lucru.
Si zau ca nu regret.....

 

INGREDIENTE

Pentru rulouri:

  • 400 g aluat foietaj
  • 150 g carne tocata de vita
  • 150 g carne tocata de porc
  • 3-4 ciuperci
  • marar verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 albus
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru Kotany
  • sare
  • piper Kotany

Pentru sos :

  • 300 ml iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 plic condimente salata picanta Kotany

Pentru uns:

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne tocata si sos picant:

Curatam ciupercile si le taiem marunt.


Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline.


Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam si le lasam la foc mic pina dispare toata apa lasata de ciuperci.


Adaugam apoi carnea tocata amestec si asezonam cu cimbru, sare si piper proaspat macinat.Turnam peste compozitie vinul si adaugam pasta de gogosari.Lasam tot la foc lin sa fiarba pina dispare sosul din tigaie.


Aluatul decongelat de cu seara il taiem in trei fasii ,pe orizontala.Pe mijloc asezam carnea perpelita in care am adaugat marar verde tocat.


Rulam cu grija aluatul si il taiem in doua sau in trei dupa cat de lungi vreti sa fie rulourile.


Galbenusul il batem cu laptele bine de tot.


Punem rulourile intr-o tava cu hartie de copt , le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan deasupra.


Dam tava la cuptorul dinainte icalzit la 200 de grade C pentru aproximativ 20-30 de minute pina cand rulourile devin aurii.


Preparam sosul: Iaurtul il amestecam cu mustarul, condimentele din plicul cu salata picanta Kotany si marar verde tocat. Amestecam sa se omogenizeze , lasam cateva minute sa se intrepatrunda toate aromele.


Servim rulourile alaturi de sosul picant obtinut.


Pofta mare sa aveti !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne tocata si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 13:02

arata grozav

Sidy 1

08.05.2014, 07:34

Sunt delicioase Iubitico !

babi5 1

07.10.2014, 06:55

Super delicioase trecut la favorit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!