Rulouri cu carne tocata si sos picant

de Sidy in Vita, 8 Mar 2013 | 2894 vizualizari

 

Aceste rulouri picante sunt foarte gustoase, dar in cazul celor mai sensibili la condimente, se poate asezona cu sos Worcestershire sau alt sos.
Dar pentru ca mi-au sosit condimentele castigate la Kotany...m-am apucat de lucru.
Si zau ca nu regret.....

 

INGREDIENTE

Pentru rulouri:

  • 400 g aluat foietaj
  • 150 g carne tocata de vita
  • 150 g carne tocata de porc
  • 3-4 ciuperci
  • marar verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 albus
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru Kotany
  • sare
  • piper Kotany

Pentru sos :

  • 300 ml iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 plic condimente salata picanta Kotany

Pentru uns:

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne tocata si sos picant:

Curatam ciupercile si le taiem marunt.

Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline.

Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam si le lasam la foc mic pina dispare toata apa lasata de ciuperci.

Adaugam apoi carnea tocata amestec si asezonam cu cimbru, sare si piper proaspat macinat.Turnam peste compozitie vinul si adaugam pasta de gogosari.Lasam tot la foc lin sa fiarba pina dispare sosul din tigaie.

Aluatul decongelat de cu seara il taiem in trei fasii ,pe orizontala.Pe mijloc asezam carnea perpelita in care am adaugat marar verde tocat.

Rulam cu grija aluatul si il taiem in doua sau in trei dupa cat de lungi vreti sa fie rulourile.

Galbenusul il batem cu laptele bine de tot.

Punem rulourile intr-o tava cu hartie de copt , le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan deasupra.

Dam tava la cuptorul dinainte icalzit la 200 de grade C pentru aproximativ 20-30 de minute pina cand rulourile devin aurii.

Preparam sosul: Iaurtul il amestecam cu mustarul, condimentele din plicul cu salata picanta Kotany si marar verde tocat. Amestecam sa se omogenizeze , lasam cateva minute sa se intrepatrunda toate aromele.

Servim rulourile alaturi de sosul picant obtinut.

Pofta mare sa aveti !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne tocata si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulouri cu carne tocata si sos picant-0
Rulouri cu carne tocata si sos picant-1
Rulouri cu carne tocata si sos picant-2
Rulouri cu carne tocata si sos picant-3
Rulouri cu carne tocata si sos picant-4
Rulouri cu carne tocata si sos picant-5
Rulouri cu carne tocata si sos picant-6

COMENTARII (12)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 13:02

arata grozav

Sidy

Sidy 1

08.05.2014, 07:34

Sunt delicioase Iubitico !

babi5

babi5 1

07.10.2014, 06:55

Super delicioase trecut la favorit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!