Rulouri cu crema de vanilie

de Ligia Bxl in Prajituri, 10 Ian 2011 | 15040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj ptr placinta din comert
  • ptr crema:
  •  500 ml de lapte
  • o jumatate de cana de zahar
  • putina sare
  • 2 linguri de amidon
  • 1 lingura si jumatate de faina
  • o jumatate de pachet de margarina(125 gr)
  • o esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de vanilie:

Se intinde foaia de placinta pe masa de lucru, apoi se taie fasii lungi si se ruleaza pe bete. Se pun in tava pe foaia de copt si se dau la cuptor sa se coaca. Dupa coacere se dau la racit si apoi se scot betele.


Crema se face astfel: se fierbe laptele cu zaharul si sarea, apoi dupa fierbere se ia o jumatate de cana de laptele de pe aragaz care se amesteca cu amidonul si faina dupa care adauga acest continut in laptele de pe aragaz si se fierbe pana se ingroasa amestecand cu un tel ca sa nu se arda. Dupa ce s-a ingrosat se da de pe foc si se pune margarina si esenta de vanilie, se amesteca bine si se umplu rulourile pana nu se intareste crema, apoi se orneaza cu ciocolata lichida.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Ligia Bxl 1

11.01.2011, 12:48

milik mersi ca-ti plac

mirela0911 1

11.01.2011, 14:24

super bune

Ligia Bxl 1

11.01.2011, 16:00

mirela multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema de vanilie