Biscuiti cu migdale

de Oana in Prajituri, 8 Iul 2014 | 1956 vizualizari

 

O reteta super rapida!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt topit
  • 150 gr faina
  • 2 linguri cu lapte
  • o lingura zahar brun
  • cateva picaturi esenta de migdale
  • fulgi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu migdale:

Se amesteca intr-un bol untul topit cu laptele, zaharul si esenta de migdale, se adauga faina si se framanta cu mana un aluat moale si nelipicios. Se mai presara cate putina faina daca inca se lipeste aluatul. Se formeaza o bila de aluat si se pune in folie de plastic, se da la rece 15 minute.


Se scoate aluatul si se asaza intre doua foi de copt, apoi se intinde cu facaletul pana se obtine o foaie de 0,3 cm grosime. Se decupeaza biscuitii cu diferite forme si se asaza in tava. Se ung cu putin unt topit sau lapte si se presara deasupra fulgii de migdale.


Se pune tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade si se lasa 10-15 minute, pana devin aurii.

 

TIPS-URI

1

Daca preferati biscuitii mai dulci, mai adaugati inca o ligura cu zahar in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Panacris 1

08.07.2014, 20:00

Rocsi 1

08.07.2014, 21:21

Spun prezent!

tarasmariana 1

08.07.2014, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Crizanteme cu migdale