Rulouri cu scortisoara si ciocolata

de adry88 in Dulciuri, 21 Sep 2012 | 2330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 4 linguri ulei
  • 300 g lapte
  • UMPLUTURA
  • 50 g unt
  • 1 lingurita scortisoara
  • ciocolata ornament
  • 2 lingurite zahar
  • UNS
  • 1 ou
  • ciocolata ornament
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu scortisoara si ciocolata:

Cernem faina, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia, sarea si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul si incepem sa framantam adaugand laptele treptat. Framantam o coca elastica, acoperim si dam deoparte pana isi dubleaza volumul.

Untul la temperatura camerei il amestecam cu scortisoara si cu 2 lingurite zahar.

Intindem coca intr-o foaie pe care o ungem cu amestecul de unt si scortisoara, presaram deasupra ciocolata ornament, rulam cat mai strans, apoi cu un cutit trecut prin faina taiem bucati egale de cca 3-5 cm. Rulam cat mai strans (eu le-am crestat un pic la suprafata), le ungem cu oul batut si deasupra adaugam ciocolata ornament, apoi dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu scortisoara si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cinnabons