Rulouri de curcan cu spanac si usturoi

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2011 | 2577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulouri de curcan:
  • 450 gr piept de curcan
  • 3 ciuperci mari
  • o ceapa mica  
  • 1 lingurita si jumatate de unt
  • cateva feliute de slanina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Spanac cu ustoroi:
  • 500 gr spanac proaspat
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan cu spanac si usturoi:

Pentru rulourile de curcan am portionat carnea in 2 bucati aproximativ egale, apoi am batut-o cu ciocanul special cat de subtire a fost posibil. Ciupercile le-am spalat bine, le-am tocat marunt si le-am calit impreuna cu ceapa taiata solzisori. Cand au fost facute ciupercile, le-am pus in blender impreuna cu o lingurita de unt. Pe fiecare bucata de carne am presarat sare, piper, am distribuit in mod uniform ciupercile si am adaugat patrunjelul taiat marunt. Am rulat carnea si am pus-o intr-un vas ceramic potrivit ca marime.Inainte de a pune rulourile in cuptor, am pus cateva feliute de slanina si unt si am pus putina apa in fiecare vas. Am introdus in cuptorul incalzit la 200 grade Celsius si am lasat sa se rumeneasca slanina, apoi am acoperit cu un capac si am lasat pana a fost carnea facuta. Cu 5 minute inainte de a scoate din cuptor, am pensulat rulourile cu ou batut.




Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa fiarta pentru 5 minute. Din apa fiarta, spanacul l-am scos intr-un vas cu apa si gheata pentru o culoare mai vie. Intr-o tigaie am pus untul sa se topeasca, am adaugat spanacul si usturoiul si am lasat aproximativ un minut sa se caleasca. Spanacul l-am servit cu bucatele de parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu spanac si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:28

mihaelar63 1

19.12.2011, 01:01

Cat de frumos le stii tu prezenta!!!

alldaycooking 1

19.12.2011, 11:09

Multumesc doamna draga! Uneori reusesc sa le aranjez frumos, dar mai am multe de invatat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel din carne de pui