Rulouri de curcan cu spanac si usturoi

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2011 | 3973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulouri de curcan:
  • 450 gr piept de curcan
  • 3 ciuperci mari
  • o ceapa mica  
  • 1 lingurita si jumatate de unt
  • cateva feliute de slanina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Spanac cu ustoroi:
  • 500 gr spanac proaspat
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan cu spanac si usturoi:

Pentru rulourile de curcan am portionat carnea in 2 bucati aproximativ egale, apoi am batut-o cu ciocanul special cat de subtire a fost posibil. Ciupercile le-am spalat bine, le-am tocat marunt si le-am calit impreuna cu ceapa taiata solzisori. Cand au fost facute ciupercile, le-am pus in blender impreuna cu o lingurita de unt. Pe fiecare bucata de carne am presarat sare, piper, am distribuit in mod uniform ciupercile si am adaugat patrunjelul taiat marunt. Am rulat carnea si am pus-o intr-un vas ceramic potrivit ca marime.Inainte de a pune rulourile in cuptor, am pus cateva feliute de slanina si unt si am pus putina apa in fiecare vas. Am introdus in cuptorul incalzit la 200 grade Celsius si am lasat sa se rumeneasca slanina, apoi am acoperit cu un capac si am lasat pana a fost carnea facuta. Cu 5 minute inainte de a scoate din cuptor, am pensulat rulourile cu ou batut.


Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa fiarta pentru 5 minute. Din apa fiarta, spanacul l-am scos intr-un vas cu apa si gheata pentru o culoare mai vie. Intr-o tigaie am pus untul sa se topeasca, am adaugat spanacul si usturoiul si am lasat aproximativ un minut sa se caleasca. Spanacul l-am servit cu bucatele de parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu spanac si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:28

mihaelar63 1

19.12.2011, 01:01

Cat de frumos le stii tu prezenta!!!

alldaycooking 1

19.12.2011, 11:09

Multumesc doamna draga! Uneori reusesc sa le aranjez frumos, dar mai am multe de invatat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de ied impanata cu usturoi