Rulouri de lasagna umplute

de ianculubita in Lasagna, 29 Ian 2015 | 2031 vizualizari

 

Pentru azi,vin in ajutorul persoanelor cu regim sau dieta;nu stiu sigur pentru ca nu am avut nevoie niciodata,dar vedeti voi unde o incadrati important e ca nu are carne

 

INGREDIENTE

  • 1pachet lasagna
  • 250g ricota
  • 2dovlecei mai grosi
  • 1crenguta rozmarin verde
  • rucola
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de lasagna umplute:

Se fierb foile de lasagna una cate una sa nu se lipeasca 3min dupa care se scot in apa rece(ele trebuie sa fie flexibile sa poata fi rulate);intr-un castron se amesteca ricota cu putin rozmarin verde tocat,rucola de asemenea taiata marunt,sare,piper si un praf de nucsoara


Dovleceii spalati,uscati,se taie pe lung(cu tot cu coaja) in felii subtiri(cu feliatorul)se pudreaza cu sare apoi se pun pe gratar cate 1min pe fiecare parte apoi se scot pe un platou


Pe masa de lucru se pune o foaie de lasagna,deasupra 2-3felii de dovlecel,1lingurita ricotaintinsa nu pe toata suprafata,doar intr-un capat,se ruleaza strans,se taie ruloul pe jumatate iar bucatile se pun intr-un vas uns cu unt;se procedeaza la fel pana se termina si vasul este plin;nu trebuie lasat goluri intre ele pentru ca altfel nu mai stau in pozitie verticala;se toarna 1ceasca suc de rosii dizolvat cu putina apa daca-i prea gros,se acopera vasul si se lasa la cuptor 20-25min.


Se serveste imediat cu rucola ramasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de lasagna umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ianculubita 1

30.01.2015, 07:34

multumesc!

mihaelar63 1

31.01.2015, 15:06

Light

Teo 1

04.02.2015, 21:42

si mie imi place cum a iesit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagne a la Klaus