Rulouri de pangasius cu dovlecei

de Julie in Pangasius, 30 Iul 2010 | 3525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. file de pangasius
  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare, piper, vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pangasius cu dovlecei:

Spalam fileul de peste , il uscam bine cu prosoape de hartie, apoi il saram si piperam. Curatam dovlecelul de coaja si il taiem in felii subtiri, pe lungime. Il presaram cu sare si il tragem la tigaie in putin ulei,1-2 minute cat sa se inmoaie putin. Taiem pestele in bucati mai mici.


Asezam peste fiecare bucata de peste cate o felie de dovlecel si rulam strans. Trecem ruloul prin faina,prin oul batut cu sare, piper ,vegeta, apoi prin pesmet.



Le prajim in ulei incins pana se rumenesc bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pangasius cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Julie 1

14.08.2010, 23:25

Multumesc de vizita Bunica!

mihaelar63 1

24.08.2010, 00:44

primesc portie prin curierat rapid

Julie 1

24.08.2010, 08:02

Se face,Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu ceapa si sos la cuptor