Rulouri de porc

de Xandrinne in Porc, 28 Aug 2011 | 1957 vizualizari

 

Am vrut sa fac niste snitele dar m-am reorientat :)

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de pulpa de porc
  • 3 triunghiuri de branza topita
  • 1 lingura de unt moale
  • boabe de mazare, ardei gras
  • sare, piper
  • ou, faina, pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc:

Feliile de pulpa le-am batut cu ciocanul de snitele, le-am sarat si le-am piperat.


Am frecat branza topita cu untul; pasta obtinuta am distribuit-o pe suprafata fiecarei felii de carne


Am presarat mai apoi pe fiecare felie cateva boabe de mazare si bucatele de ardei gras.


Am rulat carnea; rulourile obtinute le-am fixat cu scobitori, le-am trecut prin faina, prin ou batut si prin pesmet si le-am prajit in ulei pe ambele parti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

29.08.2011, 09:21

adry88 1

29.08.2011, 16:45

foarte gustos

Xandrinne 1

01.09.2011, 20:56

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi