Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)

de reisnaor_2006 in Porc, 29 Noi 2014 | 2713 vizualizari

 

Degetele au ramas lipite de carne.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept de pui
  • 5 coaste de porc
  • 1 pereche carnati afumati de porc
  • 100 gr apa
  • 100 gr ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ghimbir
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor):

Asezam intr-un castron pe rand cate un rand din fiecare carne pe care le-am sarat si piperat.Facem un sos din toate mirodenile,ulei si apa si turnam peste carne si lasam la macerat 30 de minute.In tava cuptorului asezam bucatile de carne si zeama ramasa si lasam la 200  de grade pana se rumeneste.Degetele au ramas lipite de carne,delicioasa.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)-0
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)-1
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)-2
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)-3
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)-4
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)-5
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)-6

COMENTARII (11)

Rocsi

Rocsi 1

30.11.2014, 11:56

Sa te lingi pe degete nu alta

Anett

Anett 1

30.11.2014, 12:31

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

30.11.2014, 18:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!