Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor

de Rocsi in Porc, 4 Oct 2011 | 2374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de muschi de porc
  • 3-4 felii pastrama
  • 10 feliute de gogosar
  • buchetele ce conopida
  • cateva rosii cherry
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor:

Luam feliile de carne si le spalam bine.


Le tamponam cu niste servete de bucatarie,apoi daca sunt prea groase ,le bateti putin cu ciocanul pentru snitele.


Condimentam fiecare bucata cu putina sare si piper.


Apoi asezam cate o fasie gogosar si o bucatica de pastramioara.


Le rulam si le prindem cu niste scobitori.


Luam o tava de cuptor si o ungem cu putin ulei.


Asezam rulourile in ea.


Conopida o spalam,o scurgem bine si o punem in tava.


Rosioarele le spalam si le imprastiem prin tava.


Deasupra presaram putina sare si piper.


Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam toata in tava.


Tot deasupra punem putin busuioc.


Acoperim tava cu staniol ,pe care il gaurim din loc in loc,si o dam in cuptorul incins.


Lasam la o temperatura potrivita pana ce rulourile sunt bine patrunse.


La urma descoperim tava 10 minute pentru a prinde putina crusta.


Pofta buna!!!!!!!!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

05.10.2011, 20:29

miuta,vladimir,mona va multumesc

adry88 1

08.10.2011, 10:53

foarte bun si gustos

Rocsi 1

08.10.2011, 20:12

eduard

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Tochitura- reteta mea