Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor

de Rocsi in Porc, 4 Oct 2011 | 4369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de muschi de porc
  • 3-4 felii pastrama
  • 10 feliute de gogosar
  • buchetele ce conopida
  • cateva rosii cherry
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor:

Luam feliile de carne si le spalam bine.

Le tamponam cu niste servete de bucatarie,apoi daca sunt prea groase ,le bateti putin cu ciocanul pentru snitele.

Condimentam fiecare bucata cu putina sare si piper.

Apoi asezam cate o fasie gogosar si o bucatica de pastramioara.

Le rulam si le prindem cu niste scobitori.

Luam o tava de cuptor si o ungem cu putin ulei.

Asezam rulourile in ea.

Conopida o spalam,o scurgem bine si o punem in tava.

Rosioarele le spalam si le  imprastiem prin tava.

Deasupra presaram putina sare si piper.

Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam toata in tava.

Tot deasupra punem putin busuioc.

Acoperim tava cu staniol ,pe care il gaurim din loc in loc,si o dam in cuptorul incins.

Lasam la o temperatura potrivita pana ce rulourile sunt bine patrunse.

La urma descoperim tava 10 minute pentru a prinde putina crusta.

Pofta buna!!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

05.10.2011, 20:29

miuta,vladimir,mona va multumesc

adry88 1

08.10.2011, 10:53

foarte bun si gustos

Rocsi 1

08.10.2011, 20:12

eduard

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii