Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval

de Criss in Pui, 15 Feb 2011 | 3453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -pulpe de pui dezosate
  • -ciuperci
  • -1 ceapa
  • -cascaval ras
  • -sare, piper, boia de ardei iute
  • -ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval:

Pulpele de pui le batem, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei sau pentru un plus de gust putem folosi condiment pentru carnea de pui. Ceapa o taiem marunt, o calim, adaugam ciupercile si le calim si pe acestea. Ciupercile vor lasa destul de multa apa. Fierbem pana scade toata apa de pe ele. Pe fiecare felie de carne punem cascaval ras si o lingura de ciuperci, rulam si prindem cu cate doua scobitori.


Rulourile le punem pe un capac in care am pus putin ulei, le stropim cu ulei si punem capacul pe o cratita cu apa. Introducem cratita in cuptor si lasam aproximativ 90 minute, timp in care mai intoarcem rulourile. Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut doar un piure de cartofi simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

20.02.2011, 11:34

La multi ani

nico15 1

20.02.2011, 12:37

LA MULTI ANI CRISS SA NE TRAIESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
sa fii sanatoasa si toate visele tale sa devina realitati.
Cu mare drag,
Nico

Cris2711 1

20.02.2011, 12:42

La multi Ani Criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute