Rulouri de pui cu suc de rosii

de Rocsi in Pui, 20 Noi 2010 | 3834 vizualizari

 

Voiam intr-o zi sa fac niste rulouri de pui..dar le-as fi facut altfel decat de obicei...asa ca le-am facut cu suc de rosii si au iesit delicioase...

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui fara piele ,fara os
  • suc de rosii
  • 3-4 felii pastrama
  • gogosari in sos(asta daca ati pus pe iarna,daca nu mergeti la vecini de imprumutati)
  • 3 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu suc de rosii:

Pieptul de pui se portioneaza si se spala.

se lasa putin la scurs,apoi batem bucatile de pui cu ciocanul de snitzele,dar nu foarte tare ca sa nu le zdrobiti.

condimentati cu sare si piper.

apoi ungeti fiecare bucata cu suc de rosii.

le asezati pe o farfurie,le acoperiti si le dati la frigider peste 15-20 de minute.

gogosarii in sos ii taiati feliute.

pastramioara la fel.

ouale le batem cu putina sare si piper.

pe o farfurie asezam niste faina alba,iar pe alta pesmet.

scoatem puiul de la frigider.

asezam pe fiecare bucata felii de gogosar in sos si felii de pastrama.

le rulam si le prindem cu scobitori.

punem intr-o tigaie ulei la incins.

dam fiecare rulou prin ou ,faina si pesmet.

le punem in tigaie ,in uleiul incins la foc potrivit.

le intoarcem pe toate partile apoi le scoatem pe niste servetele de bucatarie.

le lasam putin la racorit apoi le serviti cu ce doriti.(eu am papat cu rosii)...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Adinacarla 1

22.11.2010, 13:25

yam, yam si eu as papa asa bunatate

Rocsi 1

22.11.2010, 13:52

multumesc motanlaoalamultumesc adinacarla
hai mai ionela nu esti nesimtita ce ai..ziceam si eu k nu-ti place nic din ce fac cum arata
nadina multumesc

ony 1

11.12.2010, 19:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Maqlube a la Husny