Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza

de Oana in Pui, 6 Dec 2013 | 6535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 ciuperci champignion
  • un fir mic de praz
  • jumatate de ardei gras rosu
  • 100 gr telemea
  • o lingura cu unt
  • sare 
  • piper
  • un ou
  • faina
  • pesmet
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se presara cu sare si piper.


Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga ciupercile taiate felii, apoi prazul taiat rondele fine si ardeiul gras rosu taiat cubulete. Se amesteca 2-3 minute pana se inmoaie putin. Se ia tigaia de pe foc si se lasa la racit, apoi se adauga branza telemea rasa.


Pe fiecare bucata de pui se pun cate doua linguri de umplutura si se intinde pe toata suprafata, ruland apoi cu grija. Se poate prinde capatul cu o scobitoare.


Intr-o tigaie adanca se pune ulei si se lasa sa se incinga bine.


Rulourile de pui se trec prin ou batut, faina, iar ou, apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc pe ambele parti. Se scot pe servetele de bucatarie si se servesc apoi calde cu ce garnitura doriti sau cu o salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

madi_marin 1

06.12.2013, 21:07

mmmm....delicioase!

Rocsi 1

07.12.2013, 10:30

Cat de apetisante

deyutzky 1

10.12.2013, 01:30

:

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute