Gratar de 1 Mai

de Angelina_Elena in Pui, 2 Mai 2013 | 2025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • aripioare
  • sos de chili
  • ulei de masline
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • usturoi pentru mujdei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de 1 Mai:

Am pregatit totul cu o seara inainte si am lasat sa stea la marinat pana a doua zi.


Am crestat putin pulpele, le-am uns cu putin ulei de masline apoi le-am condimentat cu sare, piper si praf de usturoi.


Pentru aripioarele de pui am facut o marinata din boia iute, sare, piper, sos de chili si putin ulei de masline.


Se trec aripioarele prin acest amestec si se lasa sa stea la marinat pana a doua zi.


Cand ajungem la destinatie, aprindem focul cu lemne si carbuni, ungem gratarul cu slanina si asezam bucatile de carne.


Se intoarce carnea cand este facuta pe o parte.


Cand este gata se pune intr-un vas si se acopera pentru a se mentine calda pana la servire.


Am servit carnea cu mujdei de usturoi, alaturi de o salata de legume.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

03.05.2013, 01:00

Angy

Angelina_Elena 1

03.05.2013, 01:01

Multumim frumos Liliana!

Angelina_Elena 1

03.05.2013, 01:01

Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure