Gratar de 1 Mai

de Angelina_Elena in Pui, 2 Mai 2013 | 1119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • aripioare
  • sos de chili
  • ulei de masline
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • usturoi pentru mujdei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de 1 Mai:

Am pregatit totul cu o seara inainte si am lasat sa stea la marinat pana a doua zi.


Am crestat putin pulpele, le-am uns cu putin ulei de masline apoi le-am condimentat cu sare, piper si praf de usturoi.


Pentru aripioarele de pui am facut o marinata din boia iute, sare, piper, sos de chili si putin ulei de masline.


Se trec aripioarele prin acest amestec si se lasa sa stea la marinat pana a doua zi.


Cand ajungem la destinatie, aprindem focul cu lemne si carbuni, ungem gratarul cu slanina si asezam bucatile de carne.


Se intoarce carnea cand este facuta pe o parte.


Cand este gata se pune intr-un vas si se acopera pentru a se mentine calda pana la servire.


Am servit carnea cu mujdei de usturoi, alaturi de o salata de legume.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

03.05.2013, 01:00

Angy

Angelina_Elena 1

03.05.2013, 01:01

Multumim frumos Liliana!

Angelina_Elena 1

03.05.2013, 01:01

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de pui cu piure de cartofi si polonezi.