Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata

de trifadalia in Mancaruri de legume, 8 Oct 2018 | 2987 vizualizari

 

M-am inspirat de pe link-ul urmator https://www.bucataras.ro/retete/paneuri-de-vinete-cu-urda-10242.html al  lia maria in Aperitive / Garnituri, unde eu am rulat vinetele si le-am umplut cu kaiser si cascaval. Dar sunt delicioase in orice mod se prepara ele.
Doream efectiv o reteta de vinete pane si asa mi-a venit aceasta inspiratie, un alt mod de gatire  al lor pane.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata vanata
  • 150 gr kaiser
  • 150 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • 200 gr faina
  • 2 buc oua
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata:

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile.

Intre timp kaiserul si cascavalul se taie julien. Se ia fiecare felie se condimenteaza cu piper, apoi pe fiecare se pune cate o felie de kaiser si una de cascaval, rulandu-se cat se poate de strans.

Feliile rulate se dau apoi prin faina si ou si se prajesc in baia de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana padurarului