Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2013 | 5013 vizualizari

 

Potrivit ca gustare rapida sau aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 conserva de fasole boabe 450 g
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • putin ulei pentru prajit
  • pentru uns:
  • 1 ou
  • 1-2 linguri cu lapte
  • putin susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta:

Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.


Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate pane devine ca o crema.


Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.


Se taie aluatul in 8 fasii egale si se adauga compozitia. Se ruleaza.


Rulourile se aseaza pe hartie de copt pe o tava si se ung cu ajutorul unei pensule, cu oul barut amestecat cu putin lapte.


Se presara deasupra putin susan.


Se da tava la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 15-20 de minute timp in care nu se deschide usa cuptorului.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

- TABITA - 1

02.08.2013, 16:27

Claudia

Krystyan Trendy 1

29.05.2014, 09:14

minunate rulourile

- TABITA - 1

29.05.2014, 09:54

Multumesc Kristy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv icre de fasole