Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2013 | 4315 vizualizari

 

Potrivit ca gustare rapida sau aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 conserva de fasole boabe 450 g
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • putin ulei pentru prajit
  • pentru uns:
  • 1 ou
  • 1-2 linguri cu lapte
  • putin susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta:

 Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.

 Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate pane devine ca o crema.

 Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.

 Se taie aluatul in 8 fasii egale si se adauga compozitia. Se ruleaza.

 Rulourile se aseaza pe hartie de copt pe o tava si se ung cu ajutorul unei pensule, cu oul barut amestecat cu putin lapte.

 Se presara deasupra putin susan.

 Se da tava la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 15-20 de minute timp in care nu se deschide usa cuptorului.

 Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

RETETA IN IMAGINI

Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-0
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-1
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-2
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-3
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-4
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-5
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-6
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-7
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-8
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-9
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta-10

COMENTARII (45)

- TABITA -

- TABITA - 1

02.08.2013, 16:27

Claudia

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

29.05.2014, 09:14

minunate rulourile

- TABITA -

- TABITA - 1

29.05.2014, 09:54

Multumesc Kristy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!