Rulouri din carne de curcan

de Ade200 in Curcan, 5 Mar 2011 | 3798 vizualizari

 

O mâncare delicioasă care se poate servi ca aperitiv sau fel principal, atât caldă, cât si rece.

 

INGREDIENTE

  • pulpă sau piept de curcan
  • ciuperci
  • o bucata de salam picant
  • 1 bucăţică de caşcaval tare
  • pătrunjel verde
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel 
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de măsline
  • 500 ml de cidru 
  • 1 căpăţână de usturoi 
  • scobitori   
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de curcan:

Se dezoseaza carnea, se ia pielea. se taie felii în aşa fel încât sa devină mai mari după ce se bat cu ciocanul. Se sărează, se piperează, se presară oregano; eu am pus şi un condiment care avea şi ciuperci uscate.


Carnea care pică de pe margini, ceapa, puţina piele, salamul, ciupercile, caşcavalul, condimentele se amestecă după ce s-au tocat. Se adaugă şi patrunjel verde tocat.


Se repartizează umplutura pe bucăţile de carne bătută şi se închide cu scobitori ascuţite. se prăjeşte în tigaie pe toate păţile pâna se rumeneşte bine fiecare rulou. Se transferă în tava rulourile, se goleşte uleiul peste elle şi o sticlă de cidru sau vin alb sec. se pun şi căţeii de usturoi curăţaţi. ee acoperă cu folie şi se da la cuptorul preîncălzit cam o oră si jumătate. Se ia apoi folia şi se lasă să se rumenească.


Aveţi grijă cum scoateţi scobitorile să nu distrugeţi ruloul.


Se serveşte cu garnitura dorită, cu salata verde etc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ina 1

19.04.2011, 09:27

ce pofta-mi faci

Ade200 1

05.05.2011, 20:13

Mulţumesc de aprecieri! Mă umflu în pene...de curcan.

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:24

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi, curcan si ciuperci