Rulouri din carne de curcan

de Ade200 in Curcan, 5 Mar 2011 | 3552 vizualizari

 

O mâncare delicioasă care se poate servi ca aperitiv sau fel principal, atât caldă, cât si rece.

 

INGREDIENTE

  • pulpă sau piept de curcan
  • ciuperci
  • o bucata de salam picant
  • 1 bucăţică de caşcaval tare
  • pătrunjel verde
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel 
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de măsline
  • 500 ml de cidru 
  • 1 căpăţână de usturoi 
  • scobitori   
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de curcan:

Se dezoseaza carnea, se ia pielea. se taie felii în aşa fel încât sa devină mai mari după ce se bat cu ciocanul. Se sărează, se piperează, se presară oregano; eu am pus şi un condiment care avea şi ciuperci uscate.


Carnea care pică de pe margini, ceapa, puţina piele, salamul, ciupercile, caşcavalul, condimentele se amestecă după ce s-au tocat. Se adaugă şi patrunjel verde tocat.


Se repartizează umplutura pe bucăţile de carne bătută şi se închide cu scobitori ascuţite. se prăjeşte în tigaie pe toate păţile pâna se rumeneşte bine fiecare rulou. Se transferă în tava rulourile, se goleşte uleiul peste elle şi o sticlă de cidru sau vin alb sec. se pun şi căţeii de usturoi curăţaţi. ee acoperă cu folie şi se da la cuptorul preîncălzit cam o oră si jumătate. Se ia apoi folia şi se lasă să se rumenească.


Aveţi grijă cum scoateţi scobitorile să nu distrugeţi ruloul.


Se serveşte cu garnitura dorită, cu salata verde etc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ina 1

19.04.2011, 09:27

ce pofta-mi faci

Ade200 1

05.05.2011, 20:13

Mulţumesc de aprecieri! Mă umflu în pene...de curcan.

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:24

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman