Rulouri din carne de curcan

de Ade200 in Curcan, 5 Mar 2011 | 6141 vizualizari

 

O mâncare delicioasă care se poate servi ca aperitiv sau fel principal, atât caldă, cât si rece.

 

INGREDIENTE

  • pulpă sau piept de curcan
  • ciuperci
  • o bucata de salam picant
  • 1 bucăţică de caşcaval tare
  • pătrunjel verde
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel 
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de măsline
  • 500 ml de cidru 
  • 1 căpăţână de usturoi 
  • scobitori   
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de curcan:

Se dezoseaza carnea, se ia pielea. se taie felii în aşa fel încât sa devină mai mari după ce se bat cu ciocanul. Se sărează, se piperează, se presară oregano; eu am pus şi un condiment care avea şi ciuperci uscate.

Carnea care pică de pe margini, ceapa, puţina piele, salamul, ciupercile, caşcavalul, condimentele se amestecă după ce s-au tocat. Se adaugă şi patrunjel verde tocat.

Se repartizează umplutura pe bucăţile de carne bătută şi se închide cu scobitori ascuţite. se prăjeşte în tigaie pe toate păţile pâna se rumeneşte bine fiecare rulou. Se transferă în tava rulourile, se goleşte uleiul peste elle şi o sticlă de cidru sau vin alb sec. se pun şi căţeii de usturoi curăţaţi. ee acoperă cu folie şi se da la cuptorul preîncălzit cam o oră si jumătate. Se ia apoi folia şi se lasă să se rumenească.

Aveţi grijă cum scoateţi scobitorile să nu distrugeţi ruloul.

Se serveşte cu garnitura dorită, cu salata verde etc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ina 1

19.04.2011, 09:27

ce pofta-mi faci

Ade200 1

05.05.2011, 20:13

Mulţumesc de aprecieri! Mă umflu în pene...de curcan.

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:24

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sote de curcan si sos de ciuperci cu pilaf si piure