Rulouri din carne de porc

de Lau in Porc, 12 Sep 2011 | 2991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 200 g branza proaspata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • 1 ardei rosu
  • 100 g suc de rosii
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea de porc se spala, se sterge cu un prosop, se taie felii si se bat(ca la snitele)


Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc dupa gust


Branza se amesteca cu oul,sare


Se ia o felie de carne se unge cu branza si in mijloc se adauga ardeiul spalat ,curatat si tocat. Se ruleaza si cu scobitori prindem carnea


Asezam intr-o tava termorezistenta. Procedam intocmai pana terminam carnea


Amestecam sucul de rosii cu o cana de apa si adaugam in tava, crenguta de cimbru,jumatate de ardei tocat, 50 g unt taiat bucati, rozmarin si busuioc(eu am adaugat si o lingura de branza), dam la cuptorul incalzit cca 1 ora


Eu am adaugat cartofi cu 30 minute inainte sa fie gata


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

13.09.2011, 12:08

ce bunnn

MIUTA 1

13.09.2011, 13:09

Lau 1

13.09.2011, 13:28

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tigaie