Fasole cu ciolan afumat

de stelianaioana in Porc, 8 Ian 2011 | 2884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ciolan afumat
  • 800 gr fasole
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita boia
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura faina
  • patrunjel,marar,tarhon,cimbru,sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

se toaca ceapa marunt,morcovul se taie rondele,dupa care le punem la calit in putin ulei.

dupa ce si-au schimbat putin culoarea adaugam boia (eu am pus pasta de ardei facuta in casa).dupa care am adaugat fasolea si ciolanul afumat(oparit in 2 ape).

cand au fost fierte pe jumatate am adaugat : tarhon,piper,patrunjel,foaie de dafin,mararul,cimbru,dupa care am lasat sa se fiarba de tot si am adaugat faina ingrosata cu apa

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet si muschiulet de porc umplut