Rulouri din carne de porc

de stefy_a in Porc, 18 Dec 2016 | 2482 vizualizari

 

INGREDIENTE

(pentru 2 rulouri):

  • 2 buc. fleica (eu am avut file de porc)
  • kaizer - o bucatica mica
  • cascaval-o bucatica mica
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carnea de porc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Cascavalul si kaizerul se taie bucatele. Se pun fleicile in folie alimentara si se bat ca pentru snitele. Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper si condiemente pentru porc. Se asaza peste ele bucati de kaizer si cascaval si se ruleaza cu grija.

Rulourile se invelesc in folie de aluminiu, se asaza intr-o tava si se dau la cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, pentru 60 de minute.

Se servesc cu garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mirela0911 1

18.12.2016, 17:46

Bune!

kytz 1

18.12.2016, 19:11

Rocsi 1

18.12.2016, 20:27

Mmm, sunt pe gustul meu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii