Rulouri din fleica de porc la cuptor

de Sim0na in Porc, 24 Mar 2012 | 2743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g fleica porc
  • 1 morcov
  • 2 cepe mai mici
  • ½ ardei gras verde
  • ½ ardei gras rosu
  • 4 cartofi
  • 4 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei de floarea soarelui
  • 2 felii cascaval optional

Sos:

  • 5 catei usturoi
  • 2 linguri smantana
  • ulei
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din fleica de porc la cuptor:

Fleica am taiat-o bucati lungi, pe care le-am condimentat cu sare si piper, iar apoi le-am rulat. Pentru mai multa siguranta le-am prins cu scobitoare.


Intr-o tava am pus putin ulei, am adaugat rulourile de fleica, iar printre ele am pus bucati de morcov taiate pe lung, ceapa taiata in 4, ardeiul taiatpe lung, iar la urma cartofii taiati cubulete. Am rupt frunzele de dafin si le-am pus in tava, am adaugat delikat, ulei si am completat cu apa, iar la urma am mai pus putin piper.


Am dat la cuptor ptr 30 minute, la 200 grade. In aceasta perioada am intors rulourile cel putin o data. Dupa 30 minute, am pus si cateii de usturoi taiati pe jumatate, si am mai lasat la cuptor inca 30 minute, sau pana este carnea gata.


Spre final am pus deasupra bucatilor de carne cate o felie de cascaval (eu am pus doar la jumatate dintre ele) si am mai dat la cuptor ptr 5 minute.


Cat carnea si legumele au stat la cuptor, am pregatit mujdeiul... din 5 catei de usturoi pisati, si frecati cu putina sare si ulei. Cand a devenit o pasta am adaugat smantana si mararul verde tocat marunt.


Am servit rulourile alaturi de legume si sosul de usturoi, impreuna cu baghete fragede.


Un deliciu care cu siguranta il voi repeta cat de curand!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din fleica de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

25.03.2012, 19:08

buna,buna

Sim0na 1

26.03.2012, 21:54

tuturor

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:48

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel