Rulouri din piept de pui

de silvi0ara in Pui, 28 Oct 2010 | 3556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui fara piele si dezosat
  • 4 felii mozzarella
  • 4 bucati carnaciori afumati
  • 4 felii prosciutto crudo
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura apa rece
  • ulei pentru prajit

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui:

Pieptul de pui se taie in 4 bucati,fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija sa nu il zdrobim,pentru a evita acest lucru,asezam o folie de plastic peste pui.Asezonam cu sare si piper.

Apoi se aseaza pe fiecare felie de pui cate o felie de sunca,apoi o felie de mozzarella si cate o bucata de carnacior.Se ruleaza puiul si se fixeaza cu o scobitoare.

Din oua,apa si faina facem un aluat ca pentru clatite,adaugam sare si piper dupa gust.Punem o tigaie la incins cu ulei,apoi tavalim rulourile mai intai prin faina,apoi prin aluatul din oua si le punem la prajit in uleiul incins,pana se rumenesc frumos si devin aurii.Le scoatem pe un servet de hartie sa eliminam excesul de ulei,apoi pot fi servite alaturi de o garnitura din cartofi natur si castraveciori acri. Sau chiar asa simple,sunt foarte gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

Paine la vas ceramic Crock Pot + focaccia

ieri la 17:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

Paine la vas ceramic Crock Pot + focaccia

ieri la 17:44

RETETA RECOMANDATA
Mini snitele din piept de pui