Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume

de nico15 in Pui, 14 Mar 2012 | 4415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de piept de pui
  • 7 felii de bacon
  • 1 ceapa
  • 20 g de crema de branza
  • putin cimbrisor
  • un praf de boia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g de bacon
  • 2-3 capsuni feliate fin
  • 10 g de midale
  • 1 legatura ceapa verde
  • ¼ de ceapa rosie
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • ½ de ceapa rosie
  • ½ de castravete
  • 1 legatura patrunjel
  • ½ fir praz
  • 1 kiwi
  • ulei
  • sare
  • cimbru
  • 50 ml de stoc de legume
  • 40 g de unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume:

Se ia pieptul de pui si se va aplatiza, se pune folie de plastic si vom bate pieptul de pui, pentru ai mari suprafata. Asezam feliile de bacon, peste care adaugam pieptul de pui, pe acesta il vom unge cu crema de branza iar deasupra vom presara cimbrisor.  Mai adaugam o felie de bacon longitudinal si pe ea vom aseza dupa cum urmeaza, fasiile de ardei:rosu si verde, capsunile feliate fin, ceapa verde si ceapa rosie si migdalele.
Presaram: sare, piper si boia, dupa care rulam si putem prinde capetele in scobitori. Vom trage la tigaie ruloul pe fiecare parte, dupa care il vom scoate si va fi asezat pe un pat de legume si vom da la cuptor 25-30 de minute, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate.


Pregatim garnitura de legume, taiem  ceapa marunt, dupa care adaugam baconul, un morcov, ardeii taiati cubulete si prazul, acestea se vor sota in tigaiei in ulei de masline si un cub de unt, saram,piperam si adaugam putin cimbru, vor trebui sa ramana al-dente. Scoatem legumele sotate pe servetele absorbante pentru indepartarea surplusului de grasime.  Aranjam intr-o forma metalica(cerc) garnitura noastra de legume care va fi imbracata in castravete feliat subtire, vom taia ruloul, vom trage cateva secunde partea alba a prazului in putin ulei si vom pregati e design-ul farfuriei.

Taiem legatura de patrunjel,prazul(partea verde) taiem castravetele si kiwi in cubulete de marime potrivita, acestea vor fi puse in robot(blender) adaugam putin ulei si blendem daca este prea vascos adaugam putin stoc de legume si continuam sa blendam, potrivim cu sare si piper.

Vom strecura prin strecuratoarea mica si vom putea trage acest sos la tigaie intr-un cub de unt dupa care vom aranja preparul nostru ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (19)

Zamfira 1

06.04.2012, 23:27

fantastic, super,,,,imi place!

Bya Ralu 1

06.04.2012, 23:45

super nico

mihaelar63 1

20.05.2012, 22:10

Ce exotic !!! cu capsuni si kiwi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu susan