Rulouri din pulpa de porc cu cabanos

de marianascarlat in Porc, 18 Apr 2013 | 3827 vizualizari

 

Ma hotarasem sa nu scot de la "Expirate" retetele cu "porcarii" pana dupa 5 mai, dar ieri m-ati facut sa inghit in sec toata ziua. Asa m-am hotarat sa postez si eu ce mai am la " poze facute cu telefonul" si nevalorificate! hihihihi

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc
  • 2 bucati cabanos
  • Mujdei de usturoi
  • busuioc uscat
  • frunze de patrunjel uscate
  • piper
  • sare
  • ulei
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpa de porc cu cabanos:

De cu seara am feliat bucata de pulpa in 4 bucati. Le-am batut cu ciocanul de snitele si le-am facut potrivite pentru a putea infasura in ele bucatile de cabanos.


Intr-un castronel am pregatit un mujdei de usturoi, am adaugat piper, busuioc, patrunjel. Am tavalit bine bucatile de carne prin acest amestec, le-am pus intr-un castron si restul amestecului l-am turnat peste ele. Castronul meu are capac, am pus capacul si l-am bagat la frifider pana a doaua zi.


Bucatile de cabanos (4) le-am infasurat pe fiecare cu cate o bucata din carnita pregatita de cu seara. Am prins rulourile cu scobitori. le-am pus intr-un vas de yena uns bine cu ulei, am uns rulourile si pe deasupra cu ulei si am mai turnat in vas 1/2 de pahar de vin alb. Dupa care am dat vasul la cuptor pentru aproximativ o ora.


Intre timp am mai intors rulourile si pe partea cealalta si le-am stropit cu sosul din vas.


Si pentru ca rulourile cereau si o garnitura, am pregatit si un piure de cartofi(garnitura favorita a fiului meu).


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu garnitura care va place si cu salata sau muraturi

2

Eu am servit cu varza rosie si alba in ardei gras (murate).

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpa de porc cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

marianascarlat 1

19.04.2013, 01:33

diana_k 1

19.04.2013, 11:47

ce conteaza ca sunt "expirate" , daca sunt retete bune ce te fac sa inghiti in sec

marianascarlat 1

19.04.2013, 12:39

Multumesc Diana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci