Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

de lilik in Pui, 15 Iun 2011 | 7891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de piept de pui
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 100 gr cascaval(optional)
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • 5-6 linguri pesmet
  • 3-4 linguri parmezan ras
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).:

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei.

Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam cateva minute,pana se inmoiaie,apoi le lasam sa se raceasca.

Cand sunt reci punem cascaval taiat cubulete si potrivim de sare si piper.

Luam cate o felie de piept,o presaram cu sare si punem pe suprafata 1-2 linguri de umplutura(depinde cat sunt de mari feliile),o intindem ,apoi rulam cu grija felia de piept pe care o inchidem la capete cu scobitori.Procedam asa pt fiecare felie in parte.

Batem oul cu sare si amestecam pesmetul cu parmezanul ras.

Luam cate un rulou si il dam prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim rulourile pe toate partile si cand sunt gata le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbii uleiul in exces.

Servim dupa plac cu garnitura preferata(eu am facut o salata de rosii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci)." nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci