Rulouri umplute cu salata Boeuf

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de felii de sunca presata
  • +
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 6-7 cartofi mai mari
  • 7-8 castraveti murati
  • 5-6 bucati de gogosari murati
  • sare
  • piper
  • mustar
  • ulei
  • 2 oua
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute cu salata Boeuf:

Pregatirea salatei :


Se curata legumele,se spala si se lasa la fiert impreuna cu carnea si 1 ou.


Dupa ce acestea au fiert se lasa la racit. Intre timp se toaca castravetii si gogosarii storcandu-se de zeama! Apoi se toaca legumele si carnea cubulete. Amestecam toata ingredientele si potrivim de sare.


Separat intr-un bol se pune galbenusul fiert si cel crud se freaca cu putin mustar apoi cu ulei pana se obine cantitatea de maioneza dorita! Amestecam totul.


Pregatirea rulourilor: Pe fiecare felie de sunca se pune cate o lingurita de salata,se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Sa aveti spor. :-*

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu salata Boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

14.09.2013, 20:32

Am mai vazut ideea asta si imi place

Ubulika 1

20.09.2013, 08:23

pff de cand n`am mancat

SILVIA_71 1

06.01.2014, 22:49

UNDE-I CARNEA DE LA INGREDIENTE ?
SE GASETE DOAR LA MODUL DE PREPARARE !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati