Saganaki ( branza prajita)

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2013 | 4913 vizualizari

 

Pot zice ca se aseamana cu cascavalul nostru pane, doar ca se foloseste un alt tip de braza. E preparatul preferat de fetita mea mai mare!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza tip gruyere
  • putina faina
  • un ou
  • sare
  • lamaie
  • putin ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saganaki ( branza prajita):

Se taie in 2 felii groase de cca 1-1,5 cm, apoi oul se amesteca cu o lingura de faina, punem si putina sare. Inainte de a pune branza in compozitie, e indicat sa se treaca sub un jet de apa rece, asa se va "lipi" mai bine compozitia de braza. Intr-o cratita ( de preferat tefal ptr ca nu se lipeste), punem cateva picaturi de ulei, lasam sa se incalzeasca bine apoi punem bucatile de branza. Lasam foarte putin, intorcand si pe partea cealalta. Se serveste stropita cu lamaie!

 

TIPS-URI

1

se poate face si cu branza tip feta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saganaki ( branza prajita)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sim0na 1

22.01.2013, 22:09

bun o fi... nu cred ca am mancat branza d-asta..

Doralinda 1

23.01.2013, 00:19

E foarte buna Simona! Cred ca se gaseste orin hypermarket-urile noastre.

Doralinda 1

23.01.2013, 00:19

Merisor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Branza halloumi prajita