Salam de biscuiti

de gaby_gabytza in Prajituri, 6 Ian 2012 | 3521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 250 g rahat
  • 200 g unt
  • 300 ml lapte
  • 150 g zahar
  • nuca de cocos
  • esenta de rom
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Trei sferturi din biscuiti ii dam prin masina, restul ii sfaramam intr-o punga cu facaletul. Intr-o oala punem zaharul sa se caramelizeze putin, adaugam laptele, lasam putin sa fiarba pana se dizolva complet. Adaugam untul si amestecam continuu pana se topeste, lasam sa se raceasca. Amestecam biscuitii cu cacao, adaugam laptele treptat si amestecam cu o lingura. Punem compozitia pe un ceolofan, intindem si adaugam rahatul taiat bucatele. Rulam si dam la rece 3-4 ore, il feliem si il trecem prin nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Salam de biscuiti-0
Salam de biscuiti-1

COMENTARII (19)

mena29

mena29 1

09.01.2012, 14:21

mihaelar63

mihaelar63 1

16.01.2012, 12:34

Mi-e dor de salam de biscuiti

Miss_B

Miss_B 1

02.02.2012, 15:52

Pfff..de cand nu am mai mancat salam de biscuiti...Chiar zilele trecute cautam o reteta,asa ca o voi salva pe aceasta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!