Salam de biscuiti reteta cu banane

de Anamaria Cook in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 5186 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 300g biscuiti digestivi (daca folositi biscuiti normali aveti nevoie doar de 150g pentru ca sunt mai usori si bineinteles mai multi)
  • 125g margarina
  • 50g ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri zahar tos
  • o cana apa
  • esenta de rom sau vanilie
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 2 banane(eu am avut doar una caci cineva a mancat-o pe cealalta asa ca am taiat-o pe jumatate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu banane:

Salam de biscuiti reteta


Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si sfaramatii cu ajutorul unui facalet, apoi punetii intr-un castron incapator.


Intr-o cratita puneti cana cu apa, zaharul tos, ciocolata, cacao si esenta apoi puneti-o pe focmic pana se topeste ciocolata. Se lasa putin la racit.


Se toarna ciocolata plus jumatate din margarina peste biscuiti si se amesteca bine(eu am pus si bezele moi taiate bucati).


Intr-un castron separat amestecati margarina ramasa, zaharul vanilat si nuca de cocos.


Intindeti stratul de biscuiti pe o folie alimentara.


Peste stratul de biscuiti intindeti crema de margarina cu nuca de cocos.


Puneti bananele curatate la un capat al compozitiei, si cu ajutorul foliei alimentare rulati usor pana capata forma unui salam apoi impaturiti folia alimentara de jur imprejur si legati la capete.


Se pune la frigider pentru cel putin 2 ore(eu l-am lasat pana a doua zi dimineata) apoi se scoate din folie si se presara un praf de nuca de cocos de jur imprejur.


Se taie in felii de marimi potrivite si gata de servit.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

oana_pisicutza16 1

14.03.2012, 15:47

iri_iri 1

14.03.2012, 21:11

VERONICA2607 1

19.03.2012, 17:48

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos