Salam de biscuiti reteta cu jeleu, merisoare si ciocolata

de adela1981 in Dulciuri, 2 Dec 2012 | 5010 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Daca doriti ceva bun, dulce si rapid, va propun acest salam de biscuiti delicios, care cu siguranta va va incanta papilele si va fi o incantare pentru copii vostri.

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 50 gr merisoare
  • 100 gr nuca macinata
  • 75 gr jeleu de capsuni ( sau orice fruct)
  • 1 esenta de rom
  • 200 gr biscuiti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu jeleu, merisoare si ciocolata:

Salam de biscuiti reteta


Topim untul si lasam sa se racoreasca putin. Adaugam zaharul si amestecam pana ce se topeste. Ciocolata o topim pe baie de abur si o adaugam la unt. Se amesteca foarte bine, apoi adaugam merisoarele , nuca macinata, jeleul taiat si esenta de rom. Zdrobim biscuitii ( nu foarte tare) si adaugam la compozitia obtinuta. Se amesteca foarte bine , avand grija sa nu zdrobim foarte tare biscuitii, sa ramana in bucatele mai mari. Compozitia obtinuta se pune intr-o forma tapetata cu folie alimentara si se preseaza . Se da la rece, apoi se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu jeleu, merisoare si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

02.12.2012, 20:32

De cand n-am mai facut un salam de biscuiti! Super arata al tau!

Lavinia 1

02.12.2012, 21:12

Foarte bun !

Bya Ralu 1

15.03.2013, 16:23

delicis

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta (by rivka)