Salam de biscuiţi, reţetă cu unt

de madi_marin in Dulciuri, 18 Iun 2017 | 1284 vizualizari

 

 Salam de biscuiţi, reţetă cu unt

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiţi populari
  • 150 g unt
  • 50 g cacao neagră Dr. oetker
  • 150 g zahăr
  • 1/2 sticluţă esenţă de cafea Dr. Oetker
  • 50 g nucă de cocos
  • nuci prăjite şi mărunţite
  • stafide
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 150-200 ml apă
  • 1/2 păstaie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu unt:

Salam de biscuiţi, reţetă cu unt


Se pregăteşte pe foc, un sirop din apă, zahăr, cacao şi esenţa de cafea. Se dă la răcit.


Biscuiţii se rup în bucăţi mai mari, apoi se toarnă peste ei, siropul îngroşat şi răcit. Se încorporează untul moale la temperatura camerei, nucile, stafidele, coaja rasă de lămâie şi nuca de cocos. Se amestecă nu foarte energic, ca să rămână şi bucăţi mai mari de biscuiţi, pentru un aspect frumos.


Se formează un rulou care se împachetează în folie alimentară şi se dă la rece.


Când s-a întărit, se poate tăia felii.


Se poate glazura cu ciocolată sau se poate tăvăli prin nucă de cocos.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu unt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

18.06.2017, 20:10

Al tau nu-i din ala ucigas...

oanapl 1

18.06.2017, 22:55

Si eu vreau o feliuta!

kytz 1

19.06.2017, 17:48

Am mâncat dar nu cu coajă rasă de lămâie! Cred că e grozav!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si vanilie