Salam de Craciun

de Panacris in Dulciuri, 28 Dec 2012 | 5360 vizualizari

 

Nu-i asa ca v-am starnit interesul! :-* O noua reteta din ciclul, nimic nu se pierde, totul se transforma. >:D< De Craciun mereu raman cateva fursecuri, nu-ti vine sa le dai deoparte, dar nici sa la consumi. Eu va recomand o refolosire a lor. Spor la treaba!>:D

 

INGREDIENTE

  • fursecuri mixte cca. 1000 g.
  • lapte 300 ml,
  • margarina Rama 250 g,
  • cacao 100 g,
  • stafide 50 g,
  • merisoare 50 ,
  • lichior de soc sau visinata cca. 50 ml.
  • zahar pudra vanilinat 100 g,
  • nuca macinata 5 linguri,
  • coaja de lamaie,
  • bomboane de ciocolata sau colorate ptr decor
  • P.S: cantitatile variaza in functie de gustul fiecaruia!
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de Craciun:

Fursecurile se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie, sau se dau prin masina de tocat carne. Se adauga laptele caldut, margarina topita, cacaua si restul mirodeniilor, dupa gustul fiecaruia, framantandu-se pana se omogenizeaza toate ingredientele. Pe o folie alimentara se presara ornamente de ciocolata, nuca macinata sau ornamente colorate, se aseaza cate un sul din aluat de fursecuri, se ruleaza, apoi se pune la rece.

Spor la treaba! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si nuca