Salam de pui

de La Ancuta in Mezel de casa, 20 Dec 2010 | 9338 vizualizari

 

by Miha. Foarte, foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 pulpa superioara dezosata
  • 1 lingura gelatina
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc si oregano
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de pui:

Carnea se spala si se taie fasii. Se pune intr-un vas carnea, condimentele, usturoiul pisat, putin ulei de masline si otetul balsamic. Se amesteca bine.


Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru cateva ore.


Pe un tocator de lemn se intinde pielea de pe piept,spalata bine. Se aseaza fasiile de carne una langa alta si se presara gelatina deasupra.


Rulam pielea de pui cat putem de strans si legam capetele cu ata. (la mine nu prea s-a putut, pewntru ca a fost cam mica pielea).


Salamul astfel format se ruleaza intr-o punga pentru friptura (rezistenta la temperaturi inalte) si se leaga la capete si pe toata suprafata salamului.


Se pune la fiert intr-o oala cu apa, cu capac, 1 ora- 1 ora si jumatate.


Se scoate pe un tocator de lemn si se pune deasupra o greutate.


Se lasa sa se raceasca iar apoi se da la frigider.


Mi-a placut foarte mult gustul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

La Ancuta 1

04.06.2011, 11:25

Deyu sper sa-ti placa

La Ancuta 1

04.06.2011, 11:25

Multumesc Eduard

babi5 1

17.02.2013, 18:24

Bunnnnnnnnn!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sunca de pui