Salam de pui (2)

de Miha in Mezel de casa, 23 Sep 2010 | 9322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui superioare dezosate
  • 10 g gelatina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de pui (2):

Carnea se taie cuburi si se pune la fiert pe foc mic impreuna cu condimentele, in apa cat sa acopere carnea. Cand carnea este fiarta si apa a scazut sub nivelul carnii se scot foile de dafin si se arunca, apoi se adauga usturoiul pisat si se da deoparte. Cand s-a racorit se adauga gelatina hidratata in cateva linguri cu apa rece. Se omogenizeaza si se lasa la racit.

O parte din carne se toaca ( cu masina de carne sau prin blender), iar cealalta se taie bucatele mici cu cutitul. Se amesteca totul, impreuna cu zeama ce-a ramas. Punem compozitia rezultata pe o bucata de folie alimentara si rulam, dand compozitiei forma de baton. Invelim intr-o bucata de folie de aluminiu si dam la frigider pentru cateva ore, pana se intareste, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

24.09.2010, 01:14

aha deci favoritu e nr1 e bine de retinut

Corinuta 1

25.09.2010, 23:26

foarte bun! de facut ptr pitici

adry88 1

04.06.2011, 10:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de casa